U Beogradu zaplenjeno više od kilogram heroina

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Beogradu zaplenili više od kilogram heroina i približno 4,5 kilograma smese paracetamola i kofeina.

Tom prilikom uhapšen je B. B. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom kontrole automobila kojim je upravljao osumnjičeni, policija je u konstrukcionoj šupljini, iza CD uređaja, pronašla kesu sa 11 paketića heroina ukupne težine približno 55 grama, a u prtljažnom prostoru kesu sa tri kilograma smese paracetamola i kofeina.

Pretresom garaže auto-servisa osumnjičenog, policija je pronašla ispod haube drugog automobila žensku torbu sa približno kilogram heroina i dve vagice za precizno merenje.

U garaži je pronađeno i približno 1,5 kilograma smese paracetamola i kofeina.

Osumnjičenom B. B. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Foto:Ilustracija

Next Post

Sutra u Beograd sleće prvi avion kompanije "Iran er" nakon 27.godina

Пет мар 9 , 2018
Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić sastao se danas sa ambasadorom Irana u Srbiji Hoseinom Mola Abdolahijem, koji ga je obavestio da će sutra, nakon skoro 27 godina, doputovati prvi avion kompanije „Iran er“, na direktnoj liniji između Teherana i Beograda. Ambasador Hosein Mola Abdolahi je […]