U Beogradu zaplenjeno više od 10 kilograma marihuane

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Beogradu zaplenili više od 10 kilograma marihuane, čija se vrednost procenjuje na 1,2 miliona dinara.

Tom prilikom su uhapšeni V. B. (1971), N. P. (1985) i K. M. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U jednom ugostiteljskom objektu na Čukarici policija je kod V. B. pronašla tri kilograma marihuane, a kasnije u stanu u kojem boravi još sedam kilograma ove opojne droge, električnu vagicu i 2.550 evra.

Takođe, policija je kod radnice ovog objekta K. M. pronašla paketić sa marihuanom, kao i drobilicu sa tragovima ove opojne droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Foto:MUP

Next Post

Vraćene dve fotelje ukradene 5.oktobra

Пон јун 18 , 2018
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da su pronađene dve fotelje ukradene tokom 5. oktobra iz Narodne skupštine. Jedan od fotelja pronađena je u beogradskom naselju Kaluđerica prilikom racije MUP-a a drugu je pronašao službenik skupštine preko sajta za prodaju robe. Gospođa Gojković je istakla da su 5.oktobra ukradeno […]