U Beogradu zaplenjeno 16 kilograma marihuane

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Beogradu zaplenili približno 16 kilograma marihuane i pritom uhapsili tri osobe osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u iznajmljenoj kući na Paliluli i automobilu „opel antara“ podgoričkih registarskih oznaka, pronašla 16 paketa sa 15.969,44 grama pomenute opojne droge.

Uhapšeni R. H. (1995) iz Prizrena, B. M. (1996) iz Kolašina i R. P. (1996) iz Podgorice terete se da su marihuanu iz Crne Gore prenosili do iznajmljenih stanova u Beogradu, a potom je distribuirali na narko-tržište.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, objašnjava se u saopštenju.

Next Post

Međunarodni pozorišni festival "Slavija" 2017

Уто мар 7 , 2017
Međunarodni pozorišni festival „Slavija“ biće održan od 9. do 16. marta u istoimenom pozorištu, a na repertoaru je osam predstava iz Rusije, Belorusije, Irana, Srbije, Bugarske, Estonije i Kazahstana. PROGRAM: 9. mart 2017. Ceremonija otvaranja „Gospodin Ibrahim“, Erih Emanuel Šmit Akademsko omladinsko pozorište Rostov na Donu, RUSIJA 10. mart 2017. „Pelikan“, […]