Trolejbuske linije 21, 22 i 29, kao i autobuska linija 22A će biti privremeno ukinute

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će tokom izvođenja radova na otklanjanju defekta u Ulici cara Nikolaja II između objekata sa kućnim brojem 9 i 11, od subote u 8 časova do ponedeljka u 18 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Trolejbuske linije 21, 22 i 29, kao i autobuska linija 22A će biti privremeno ukinute. Privremeno će biti uspostavljene lokalne autobuske linije 21A, 22A1 i 29A, koje će saobraćati od Trga Slavija do perifernih terminusa. Privremeno će biti uspostavljena i trolejbuska linija 22L, koja će saobraćati na relaciji Studentski trg – Trg Slavija.

Vozila sa linija E1 i 29N i privremenih lokalnih linija 21A, 22A1 i 29A će, umesto ulicama Makenzijevom i Cara Nikolaja II, saobraćati u smeru ka Crvenom krstu sledećim saobraćajnicama: Makenzijevom, Kursulinom, Njegoševom, Maksima Gorkog, Cara Nikolaja II i dalje redovnim trasama, a u smeru ka Trgu Slavija ulicama: Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Krunskom, Baba Višnjinom, Njegoševom, Kursulinom, Makenzijevom i Trg Slavija. Linija 83 skraćuje se na Trg Slavija i nosiće oznaku 83L.

Na izmenjenom delu trase uspostavljaju se privremena stajališta: „Maksima Gorkog”, u smeru ka Trgu Slavija, u Ulici cara Nikolaja II, 15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog, kao i „Makenzijeva”, u smeru ka periferiji, u Kursulinoj ulici, 50 metara posle raskrsnice sa Makenzijevom ulicom.

Next Post

Izmene na pojedinim linijama od ponedeljka

Пет јул 10 , 2020
Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulicama Dr Huga Klajna i Nedeljka Gvozdenovića, na delu od Ulice Marka Čelebonovića do Ulice Viktora Novaka u Beogradu, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi od 13. jula u 6 časova do 20. jula u 6 […]