TLZP 2019: Slušati Ivanu Peters je trenutak koji se pamti

Počela je peta sezona popularne emisije Tvoje lice zvučni poznato gde su takmičari lica koja smo već gledali u prethodnim sezonama: Ana Kokić, Ivana Peters, Dragan Kojić Keba, Edita Aradinović, Knez, Željko Šašić, Aleksa Jelić i Nenad Pagonis.

Svi takmičari su dali najbolje što su umeli ali uvek se neko izdvoji i to se u ovom slučaju i očekivalo. Ivana Peters je dama koja je definitivno najbolji vokal na Balkanu i to nije sporno ali se uvek iznenadimo njenim izvedbama.

Verujem da bi svakom bila velika čast da sluša ovu damu uživo i zapamti taj trenutak koji bi prepričavao svojim unucima.

Onaj ko ne veruje trebao bi da pogleda njenu intrepretaciju pesme „Shallow“ u emisiji TLZP koju je u originalu otpevala Lady Gaga za film “ A Star is born“.

View this post on Instagram

#summer #still ????

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Začеćе svеtоg Jоvana Prеtеčе i Кrstitеlja

Нед окт 6 , 2019
Оvоga dana prоslavlja sе milоst, čudо i mudrоst Bоžiјa; milоst prеma pоbоžnim i pravеdnim rоditеljima svеtоg Jоvana, starcu Zahariјi i starici Jеlisavеti, kојi su ciјеlоg živоta žеljеli i оd Bоga prоsili јеdnо diјеtе ali čudо začеća Jоvanоva u prеstarјеlој utrоbi Jеlisavеtinој. Čudo začeća dogodilo se jer sa Jоvanоm je Bоg […]