Svetsko prvenstvo 2018: Danas su na programu tri utakmice

Danas su na programu tri utakmice, to:

14h – Egipat : Urugvaj – Može nas očekivati zanimljiva utakmica. U centru pažnje je ,svakako ,na strani Egipta Mohamed Salah koji je pretrpeo povredu ramena ali se oporavlja i prema dosadašnjim najavama gledaćemo ga na terenu. Ipak, Egipat neće imati lak posao jer im se na suprotnoj strani nalaze dvostruki pobednici Svetskog kupa Urugvaj koji predstavljaju ogromnu prepreku.

17h – Maroko:Iran – Na neki način od obe ekipe se neočekuje neki veliki plasman ali nikada netreba zanemariti da je ovo Svetsko prvenstvo pa su i iznenađenja moguća.

20h – Portugal:Španija – Neki ovu utakmicu nazivaju i finale pre finala. Možda i najatraktivnija utakmica u prvom kolu,bar kada je reč o postavkama timova.

Foto:pixabay

Next Post

23.juna ispred Hrama Svetog Save hor "Aleksandrov"

Пет јун 15 , 2018
Koncert Ansambla Crvene armije „Aleksandrov“ biće održan u subotu, 23. juna od 20:30h ispred Hrama Svetog Save u Beogradu. „Aleksandrov“ će prvi put nastupiti pred beogradskom publikom na otvorenom što se je ujedno i obeležavanje 90.godina postojanja ovog ansambla. Na postavljenoj sceni ispre Hrama Svetog Save nastupiće 50 članova hora, 30 […]