Suzbijanja komaraca na 54 lokacije, a od utorka i iz vazduha

Ekipe JKP „Gradska čistoća” će u periodu od utorka do četvrtka će sprovesti mere suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha. Od utorka do četvrtka suzbijenje komaraca će se vršiti u periodu od 18 do 20.30 časova.

U utorak biće obuhvaćene površine duž leve obale Dunava i to Krnjača, Kotež, Borča, Ovča, Glogonjski rit, Jabučki Rit, Besni Fok, Mali Zbeg, Crvenka, Padinska Skela, Dunavac i Vrbovsko. Avioni će nadletati i Ratno ostrvo i deo desne obale Dunava odnosno površine Grocka, Ritopek, Gročanska Ada, Begaljica, Zaklopača, deo Leštana i Boleč.

U sredu iz vazduha će se tretirati potez Ada Ciganlija, Makiš, Ostružnica, Umka, Barič, Surčin, Surčinsko polje, Progar, Slanci do Kaluđerice, potez od Višnjičke banje do Kumodraža. Površine na opštini Obrenovac, preciznije Zabran, Zabrežje, Urovci, Krtinska, Brgulice, Ratari, Skela, Ušće, Zvečka, Belo Polje, Mislođin, Veliko polje, Brgule, Poljane, Piroman, Brović, Trstenica, Stubline, Grabovac, Jasenak, Draževac, Konatice, Baljevac, kao i Ugrinovci, Dobanovci i Batajnica, biće obuhvaćeni u četvrtak, kada se i završavaju akcije suzbijanja komaraca iz vazduha.

Sugrađani svakog radnog dana od 7 do 15 časova mogu da prijave lokacije na kojima primete povećano prisustvo komaraca pozivom na besplatan broj telefona 0800–000807 ili putem elektronske pošte na adresu [email protected].

Ako ste propustili