Sutra treće izvlačenje nagrada u igri „Uzmi račun i pobedi“

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je da će sutra biti održano treće kolo nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, kada će biti dodeljeno 179 nagrada, ukupne vrednosti 31.298.239,59 dinara.
Za izvlačenje koverti biće zaduženi sportisti Asmir Kolašinac, Mihail Dudaš i Zorana Arunović, kao i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić, koji su na taj način podržali „Godinu borbe protiv sive ekonomije“.

Oni će u sutrašnjoj dodeli nagrada iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dva stana u Beogradu, 12 automobila i putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

Izvlačenje će biti emitovano u direktnom prenosu na Prvom programu Radio-televizije Srbije (RTS), od 17.45 časova.

Ostale nagrade biće izvučene takođe u studiju RTS-a, što će biti prenošeno putem live stream na sajtovima www.uzmiracun.rs i www.rts.rs.

Regularnost postupka nadziraće petočlana komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije „Masterkard“.

Odmah nakon izvlačenja, komisija proverava ispunjenost uslova definisanih pravilima nagradne igre. Ukoliko ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče ona koja ispunjava uslove.

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave će kontaktirati već u nedelju, 26. marta, i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri.

Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu “Politika“ u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio-televizije Srbije.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Politika“, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja u „Politici“.

Sve koverte koje budu pristigle do 24. marta, do 23 časa i 59 minuta, učestvovaće u trećem izvlačenju nagradne igre u subotu, 25. marta. One će biti prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS-a, uz obezbeđenje MUP-a Srbije.

Ako ste propustili