Stefanović osudio nasilje nad učenicom u Aranđelovcu

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najoštrije je danas osudio nasilje nad učenicom Tehničke škole „Mileta Nikolić“ u Aranđelovcu, koju su napali školski drugovi i drugarice.

Zvanični sajt Vlade Republike Srbije prenosi u celini izjavu Stefanovića:

„Strašne su scene koje se mogu videti na snimku koji se pojavio na internet portalima. Nedopustivo je bilo kakvo nasilje, a posebno vršnjačko, jer to može ostaviti nesagledive posledice na decu koja su izložena maltretiranju u tom uzrastu.

Policija će, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom i centrom za socijalni rad, preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti kako bi ovaj slučaj bio što pre rešen. Moramo da kao društvo pošaljemo jasnu poruku da ovakve stvari nisu prihvatljive i da se ne mogu tolerisati“, poručio je Stefanović.

Next Post

Srbija deli vrednosti Međunarodne organizacije frankofonije

Сре нов 8 , 2017
Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izrazio je danas spremnost Srbije da u predstojećem periodu otpočne proceduru za dobijanje statusa punopravne članice Međunarodne organizacije frankofonije. Zvanični sajt Vlade Republike Srbije prenosi u celini govor koji je Dačić održao na otvaranju seminara „Jačanje institucionalne saradnje Međunarodne […]