Stana Katić : Nadam se da će zauvek ostati nešto posebno u umovima gledalaca

Glumica Stana Katić nakon dve godine od kada se završila hit serija „Castle“ dala je kratak komentar EW jer su je fanovi ove serije osuđivali zbog odlaska.

Gospođa Katić izjavila je:

“ Bolelo je i bilo je teško završiti, ali sada, skoro dve godine kasnije … upoznala sam puno divnih ljudi na tom projektu i sarađivali smo na nečemu što je stvarno jedinstveno po tome što nije svakodnevno da dobijete predstavu ili seriju, koji ima osam sezona i da je će to biti hit za mrežu“, rekla je gospođa Katić.

„To je bilo formativno iskustvo i ispričali smo ljubavnu priču u kojoj smo dodirnuli ljude, i drago mi je što sam bila deo tako nečega. Nadam se da će zauvek ostati nešto posebno u umovima gledalaca,“ dodala je gospođa Katić.

Gospođu Katić smo do skoro mogli pratiti u seriji „Absentia“.

Foto:Instagram/Stana Katic

Next Post

Grammy : Camila Cabello u crvnoj haljini na crvenom tepihu

Пон јан 29 , 2018
Trenutno najpopularnija pevačica latino i Pop zvuka Camila Cabello pojavila se na crvenom tepihu dodele Grammy nagrada u crvenoj haljini Vivienne Westwood. View this post on Instagram Nossa musa, #CamilaCabello ?️?. #Grammys #AwardSeason #redcarpet #havana #music #pop #singer ??? A post shared by WANNA BE NERD (@wanna_benerd) on Jan 28, 2018 […]