Sophia Bush i Brus Willis u akcionom filmu ( Video)

Nakon što je napustila seriju „Chicago P.D“ osetila se praznina koju je nemoguće nadomestiti u seriji ali Sophia Bush nam dolazi u akcionom filmu sa Brus Willisom pod nazivom „Acts of Viplence“.

Film govori o trgovinu ljudima a radnja počinje kada bivšem vojniku otimaju verenicu a kada policija bude ograničena zakonom on odlučuje da sa policajcem Brus Vilisom uzme pravdu u svoje ruke i vrati verenicu nazad.

Film će biti samo u određenim bioskopima u SAD što je greška. Mislim da Holivud nije svestan koliko Sophia Bush može da pruži i koliko je u interakciji sa gledaocima. Ukoliko joj bude ukazana veća prilika videćemo „bum“ koji Holivud i traži.

 

Next Post

Na teritoriji Beograda 319 slučajeva obolelih od morbila

Суб јан 13 , 2018
Оd pоčеtка окtоbrа 2017. gоdinе, zакljučnо sа 12.1.2018. gоdinе nа tеritоriјi Rеpubliке Srbiје, uкljučuјući i tеritоriјu nаdlеžnоsti Zаvоdа zа јаvnо zdrаvljе Коsоvsка Mitrоvicа, rеgistrоvаnо је uкupnо 987 slučајеvа mаlih bоginjа, оd којih je 460 lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnо u Institutu Tоrlак,saopštavaju iz Batuta. Nајmlаđа оbоlеlа оsоbа је uzrаstа dvа mеsеcа, а nајstаriја […]