Objavljen snimak ranjavanja policajca u Novom Pazaru ( Video)

Snimak ranjavanja policajca Dragana Čekanovića u Novom Pazaru objavljen je na Youtubu. Na snimku se vidi kako prilikom ranjavanja policajac se drži za stomak a zatim pada i u pomoć mu prilazi muškarac koji je bio pored njega.

Na snimku je i grupa muškaraca koja sedi za stolom kada pada policajac a oni i dalje sede za stolom. Posle nekog vremena prilaze ranjenom policajcu.

Sumnja se da je jedan od grupe muškaraca koja je sedela za stolom pucao na policajca.

Policija u Novom Pazaru uhapsila je i odredili zadržavanje do 48 časova DŽ.K. (1983) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć oko 20,20 časova u Novom Pazaru pucao na policijskog službenika koji je obavljao pozorničku delatnost, nanevši mu teške telesne povrede.

Osumnjičeni DŽ.K. će uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužiocu.

Takođe, za F.S. (1984), E.Z (1980). i R.F (1974) po nalogu nadležnog tužioca doneto  je rešenje o zadržavanju do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela,saopštili su iz MUP-a u petak 08.09.

 

Ako ste propustili