Snimak iz Beograda uznemirio sugrađane ( Video)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz Beograda ( Vračar) gde pripadnik ministarstva unutrašnjih poslova navodno udara nekoga na zadnjem sedištu.

Šta je tačno predhodilo celokupnoj situaciji za sada još nije poznato. Povodom ovog događaja oglasio se i MUP:

„Pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Dragan Kujundžić izjavio je večeras da će Sektor unutrašnje kontrole detaljno ispitati postupanje policijskog službenika prema četrdesettrogodišnjem muškarcu koji je danas uhapšen na Vračaru, jer je prekršio meru zabrane kretanja.

Kujundžić je u izjavi za javnost rekao povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a ne kome se vidi da policijski službenik zadaje više udaraca privedenom muškarcu, da će Sektor unutrašnjih kontrole preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i proveriti postupanje pripadnika policije, a o svemu će biti obavešteno i nadležno tužilaštvo“, saopštili su iz MUP-a.

Foto:ilustracija/A.M

Next Post

Narodni običaji - Veliki Četvrtak

Сре апр 15 , 2020
Veliki Četvrtak se u jednom delu Srbije smatra i oračkom slavom ili ti težačkom slavom. U manastiru Tronoši nekada se palila velika sveća ili ti oračka sveća koja se palila tokom godina na svim većim praznicima. Važilo je pravilo da se uprezala stoka pa se išlo u polja ali se nije […]