Slovačka kultura na Voždovcu

U petak, 16. septembra 2016. godine u Ustaničkoj 53, na platou ispred opštine Voždovac , održaće se manifestacija „Kultura Republike Slovačke na Voždovcu“. Svečano otvaranje je od 18 časova.

U programu učestvuju Folklorni ansambl „Klasje“ iz Stare Pazove, KUD „Radost“ iz Sela Rakovica, solisti Martina Bzovski, Darko Uhelji, Andrea Ruman i Ema Kočiš i instrumentalista Branislav Kovač.

Posetioci će imati priliku da pogledaju izložbu fotografija „Čarobna Slovačka“ izloženu u svečanoj sali opštine Voždovac, dok će na štandovima u opštinskom holu biti predstavljene rukotvorine slovačke kulture, koje će izložiti Udruženje žena iz Stare Pazove.

Gradska opština Voždovac i Ambasada Slovačke pozivaju sve zainteresovane građane da se pridruže predstavljanju slovačke kulture.

Izvor: Opština Voždovac

Next Post

„Igоr mađiоničar i čarоban pakеtić" u subоtu u SКC-u

Уто сеп 13 , 2016
Prеdstava za dеcu „Igоr mađiоničar i čarоban pakеtić“ bićе оdržana u subоtu, 17. sеptеmbra, u pоzоrišnој sali JP SКC „Оbrеnоvac“ sa pоčеtkоm u 12.00 sati. Cеna ulaznicе је 250 dinara. Blagaјna је оtvоrеna оd 7.30 dо 20.00 sati, a na dan prеdstavе оd 10.00 dо 12.00 sati. Izvor: Opština Obrenovac […]