Savetovalište za dijabetes u Domu zdravlja „Voždovac”

Građani koji sumnjaju da boluju od šećerne bolesti ili traže savet kako da ovu bolest kontrolišu ili smanje njene negativne posledice mogu da posete Savetovalište za dijabetes, koje se otvara u četvrtak, 28. decembra.

Savetovalište će raditi u prostorijama Centra za preventivne zdravstvene usluge u Domu zdravlja „Voždovac”, ogranak Šumice u Ustaničkoj 125b, i biće otvoreno za građane svakog četvrtka, od 13.30 do 20 časova.

Cilj otvaranja Savetovališta za dijabetes je da se, pored prevencije, ranog otkrivanja obolelih i korekcije tarapije, dođe do pravog broja dijabetičara uvođenjem elektronske evidencije i formiranjem centralnog registra koji će obuhvatiti pacijente na oralnoj terapiji, insulinskoj i na analozima, kao i pacijente u visokom riziku od komplikacija dijabetesa.

Zakazivanje se vrši elektronskom poštom na: preventivni.centar@dzvozdovac.rs.

Next Post

Ivana Peters i Ana Štajdohar održaće koncert na Voždovcu za decu

Уто дец 19 , 2017
Gradska opština Voždovac i Muzička radionica Mari Mari svoj deci Voždovca poklanjaju NOVOGODIŠNjI INTERAKTIVNI KONCERT, koji će se održati u subotu, 23. decembra 2017. godine, od 11 časova u „Voždovačkom centru – Šumice“ (Ustanička 125c). Specijalne gošće su Ivana Peters i Ana Štajdohar. Koncert je besplatan, a decu očekuju najlepše dečije pesme i […]