Sara Jo izdala novi singl. A da li ga treba čuti?

Alex

Umetnica Sara Jovanović – Sara Jo izdala je novi singl pod nazivom „Lava“ gde muziku i aranžma potpisuje Meta a tekst Sky Wikluh.

Kao i predhodnim singlovima mlada pevačica kao da je u potrazi za pravim pravcem u kojem će se smeru kretati. Nakon singla „Nemam vremena za to“ koji je ostvario dobar uspeh kod publike, pomislilo se da će nastaviti da razvija R&B u svojim nastupima i da možemo očekivati nekoga ko će na našim prostorima „zakoračiti“ i predvoditi taj pravac u nešto „mekšem“ tonu ali…

U singlu „Lava“  od „mekšeg“ tona prešlo se u nešto što Saru Jo stavlja u neprepoznatljiv vizuelni stil u samom spotu a ako je reč o samoj pesmi … Da li treba čuti pesmu? Lično mišljenje je da ništa nećete propustiti.

Ako volte ovu umetnicu, koja ima veliki potencijal, preporučujemo da i dalje slušate „Nemam vremena za to“ i „Provokacija“(Muzika iz filma „Mali Budo“).

Foto:printscreen/Sara Jo/Instagram

Next Post

Sveti mučenik Teоdоt Аnkirski

Teоdоt Аnkirski je držaо krčmu u Аnkiri, glavnоm gradu Galatije (danas Аnkara, Turska) za vreme cara Diоklecijana. Biо je оženjen. NJegоva krčma je bila sklоnište prоgоnjenim hrišćanima. Tajnо je slaо pоmоć razbeglim hrišćanima pо planinama, i tajnо prikupljaо tela pоginulih i sahranjivaо. U tо vreme na sud je izvedenо i […]