Sajam zapošljavanja za osobe sa invaliditetom

Filijala za Grad Beograd Nacionalne službe za zapošljavanje i Gradska opština Vračar u četvrtak 27. septembra, organizuju Sajam zapošljavanja za osobe sa invaliditetom. Sajam će se održati u zgradi Opštine Vračar, Njegoševa 77.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće preko 20 firmi. Ovim preduzećima je potrebno oko 200 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: kasira i prodavaca, magacionera, administrativnih radnika, vozača, administratora online prodaje, radnika obezbeđenja, perača sudova, menadžera za fizička lica, diplomiranih i viših farmaceuta, farmaceutskih tehničara, diplomiranih ekonomista i ekonomskih tehničara, IT stručnjaka, spremačica, kurira, vozača, radnika u kol centru, kontrolora popisa robe i maloprodaje, kalkulanata i pomoćnih radnika.

Zvanično otvaranje vračarskog Sajma zapošljavanja zakazano je za 10.30 časova, kada će se učesnicima, nezaposlenim sugrađanima sa invaliditetom i poslodavcima, obratiti predsednik opštine Vračar prof. dr Milan Nedeljković i direktor beogradske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Dobrosav Marić.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). U okviru ovog događaja u 11 sati će biti organizovana i obuka za aktivno traženje posla, namenjena nezaposlenim osobama sa invaliditetom. Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena pomoć u pisanju biografije,saopštavaju iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

Ako ste propustili