Rok za plaćanje računa za februar, mart i april produžen do kraja juna 2020. godine

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ saopštilo je da kao društveno odgovorno Preduzeće, imajući razumevanja za poteškoće sa kojima se korisnici susreću u uslovima pandemije, donelo je sledeće odluke:

  1. Svim potrošačima iz kategorije „domaćinstva“ odobreno je produženje roka plaćanja računa za mesece februar, mart i april 2020. godine. Za svaki od tih računa, rok plaćanja je produžen do 30.06.2020. godine.
    Korisnici koji plate u novom, produženom roku, smatraju se redovnim platišama i ostvaruju pravo na popust od 5%, 6% ili 7% na plaćanje računa za mesece februar, mart i april 2020. godine.
  2. Svim korisnicima koji su potpisali Ugovor o reprogramu duga ili Ugovor o pristupanju dugu sa reprogramom duga, odobren je zastoj u izmirenju ugovorenih obaveza dospelih za mesece mart, april i maj 2020. godine.
    Visina ugovorenih obaveza ostaje nepromenjena i korisnici koji su potpisali ugovore, bez ikakvih posledica, obaveze mogu izmiriti počevši od meseca juna 2020. godine.
  3. Od ponedeljka, 11.05.2020. godine, za korisnike je otvoren šalter Službe tehničke dokumentacije (ul. Kneza Miloša 27), svakog radnog dana od 9.00 do 13.00 sati.
  4. Šalteri za plaćanje računa i reklamacije neće raditi do daljeg.
    Reklamacija računa može se izvršiti: popunjavanjem obrasca na zvaničnoj internet stranici Preduzeća (www.bvk.rs), elektronskom poštom ([email protected]), poštom ili telefonom (3402-053).

Ako ste propustili