Rešavanje stambenih pitanja vojnika i policajaca

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić predsedavaće u ponedeljak prvom sastanku vladine Komisije za pripremu Predloga programa izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Tema sastanka je način finansiranja, rešavanje imovinsko-pravnih problema i određivanje odgovarajućih lokacija za izgradnju stanova za potrebe pripadnika sektora bezbednosti (Vojske Srbije, policije i Bezbednosno-informativne agencije).

Razmatraće se i mogućnost izrade posebnog projekta ili proširenja ovoga projekta na naučne radnike i mlade bračne parove.

Sastanku, na kojem učestvuju i potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar odbrane Aleksandar Vulin i direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić, prisustvovaće i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić,saopštavaju iz Vlade Srbije.

Next Post

Unapređenje pravnog okvira Zaštitnika građana

Нед дец 10 , 2017
Ministarstvо državne uprave i lоkalne samоuprave saоpštilо je danas da je zapоčelо pоstupak javnih оnline kоnsultacija za izmene i dоpune Zakоna о Zaštitniku građana, sa ciljem prikupljanja kоmentara i sugestija kоji će dоdatnо unaprediti pоstоjeći pravni оkvir. Кakо se navоdi u saоpštenju, ministar Brankо Ružić je pоzvaо sve zainteresоvane da […]