Redukcija polazaka na gradskim linijama večeras od 20 časova

Foto: A.M

Na svim gradskim linijama u Beogradu koje saobraćaju u okviru javnog linijskog prevoza, dana 19.03.2020. godine biće održani svi poslednji polasci, u skladu sa redom vožnje koji je bio na snazi 18.03.2020. godine.

Dana 19.03.2020. godine u periodu posle 20 časova na svim gradskim linijama vršiće se redukcija polazaka, saopštili su Sekretarijata za javni prevoz.

Na svim gradskim linijama na kojima su intervali sleđenja između vozila bili 30 i manje minuta polasci će se održavati na 30 minuta.

Na svim gradskim linijama na kojima su intervali sleđenja između vozila bili između 30 i 60 minuta polasci će se održavati na 60 minuta.

Na svim gradskim linijama na kojima su intervali sleđenja između vozila bili 60 i više minuta, neće se menjati red vožnje u odnosu na prethodni dan.

Na svim prigradskim i lokalnim linijama koje saobraćaju u okviru javnog linijskog prevoza putnika, dana 19.03.2020 godine u periodu posle 20 časova neće biti redukcije polazaka, ističe se u saopštenju, a prenosi Beoinfo.

Next Post

Nove telefonske linije za putnike koji su stavljeni pod nadzor ili u izolaciju

Чет мар 19 , 2020
Gradski zavod za javno zdravlje Beograd otvorio je tri nove telefonske linije, isključivo za potrebe putnika iz međunarodnog saobraćaja sa rešenjem o stavljanju pod zdravstveni nadzor i u kućnu izolaciju, saopšteno je iz Centra za kontrolu i prevenciju bolesti ove ustanove. Svi putnici iz međunarodnog saobraćaja sa rešenjem o stavljanju […]