Raspisana poternica za muškarcem zbog brustalnog prebijanja u Novom Sadu

Načelnik PU Novi Sad Milorad Šušnjić izjavio je :

“Pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu identifikovali su muškarca za koga se sumnja da je, u Jevrejskoj ulici u ovom gradu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

Intenzivno tragamo za I. K. (1990) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice.

Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog,“ saopšteno je na sajtu MUP-a.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (1990) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

Pozivamo građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223.

Takođe, Ministarstvo je u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice, saopštili su iz MUP-a.

Foto:MUP

Ranije danas pojavio se na društvenim mrežama snimak brutalnog prebijanja mladića u Novom Sadu.

UPOZORAVAMO VAS DA SNIMA SADRŽI SCENE NASILJA:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Protest navijača Partizana u centru Beograda

Суб сеп 12 , 2020
Grupa navijača Partizana okupila se danas ispred zgrade Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama nezadovoljni radom ovog saveza. Partizan je izašao iz svih organizacija Fudbalskog saveza Srbije. Podeli na FacebookPodeli na Twitter