Radovi na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u petak 22.05.2020. godine

Foto:Ilustracija/pixabay

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u petak 22.05.2020. godine, od 08:00 do 18:00 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama 20. oktobra, 27. marta, Narodnog fronta, Grobljanska, Pavla Vasića, Partizanska, Žikina, Nikole Grulovića (od Partizanske do nadvožnjaka u Nikole Grulovića), Sretena Vukosavljevića (naselje Klenak) i u Bulevaru kralja Aleksandra (od Osnovne škole „Dragojlo Dudić“ do Partizanske).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u petak 22.05.2020. godine, od 8:30 do 18:30 sati, bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Jedrenska, Đevđelijska (od Tršćanske do Živka Karabiberovića), Branka Krsmanovića (od Bulevara kralja Aleksandra do Đakovačke).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Usvojeno da se u Beogradu podignu spomenici vojvodi i slikaru Petru Nikolajeviću Moleru i arhitekti Aleksandru Deroku

Чет мај 21 , 2020
Komisija za spomenike i nazive trgova i ulica Skupštine Grada Beograda usvojila je na današnjoj sednici inicijative da se na Savskom keju imenuje park Diane Budisavljević, da centralni park na prostoru „Beograda na vodi” ponese naziv Savski park, da se podignu spomenici Petru Nikolajeviću Moleru i Aleksandru Deroku. Komisija za […]