Radovi na tramvajskoj okretnici Kalemegdan (Donji grad)

Foto: arhiva/L.M

Zbog izvođenja radova na tramvajskoj pruzi na okretnici Kalemegdan (Donji grad) doći će do promena u radu linija javnog prevoza od sutra do 6. juna, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila na liniji 11 će saobraćati skraćenom trasom Pristanište – Blok 45, preko Starog savskog mosta.

Uspostavlja se privremena autobuska linija 2A na relaciji Dorćol (SRC „Milan Gale Muškatirović”) – Geozavod.

Vozila će saobraćati na trasi: Dorćol (SRC „Milan Gale Muškatirović”) – Tadeuša Košćuška – Pariska – Karađorđeva – Braće Krsmanović – Travnička – promena smera kretanja na kružnom toku u visini Hercegovačke ulice – Karađorđeva – Pariska – Tadeuša Košćuška – Dorćol (SRC „Milan Gale Muškatirović”).

Takođe, uspostavljaju se i privremena stajališta.

U smeru ka kružnom toku u visini Hercegovačke ulice uspostavlja se stajalište „Solunska” u Ulici Tadeuša Košćuška, stajalište „Kalemegdan” u Pariskoj ulici i stajalište „Pristanište” u Karađorđevoj ulici, a u Ulici Milorada Ekmečića (Travnička) stajalište „Karađorđeva”.

U smeru ka Dorćolu uspostavlja se stajalište „Pristanište” u Karađorđevoj, a stajalište „Kalemegdan” u Pariskoj.

Next Post

BIOSKOP NA TERASI KOLARCA OD 5. JUNA

Чет јун 4 , 2020
Art bioskop Kolarac u periodu od 5. do 15. juna priređuje BIOSKOP NA TERASI KOLARCA. Reč je o prostoru koji je adaptiran za bioskopske projekcije. Beograđani će svako veče u terminu od 20.30 (jedna projekcija), pod vedrim nebom, moći da uživaju u najkvalitetnijim ostvarenjima, koja su obeležila evropsku produkciju prethodnih […]