Radno vreme pijaca za uskršnje praznike

Gradske pijace će u petak i subotu, 6. i 7. aprila, raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, a ostalih dana, za vreme uskršnjeg praznika, imaće prilagođeno radno vreme, saopšteno je iz JKP „Gradske pijace”.

Zelene pijace u nedelju, 8. aprila, na Uskrs neće raditi, osim pijaca „Zemun”, „Banovo brdo”, „Bele vode”, „Dušanovac” i „Gornja Varoš”. One će raditi od 6 do 13 časova, dok će u ponedeljak, 9. aprila, sve pijace raditi skraćeno od 6 do 13 časova.

Garaža na pijaci „Zeleni venac” neće raditi u nedelju, 8. aprila, a svim ostalim danima radiće po redovnom radnom vremenu.

Otvoreni tržni centar – „Novi Beograd” u petak i subotu, 6. i 7. aprila, radiće po redovnom radnom vremenu od 8 do 16 časova, dok u nedelju i ponedeljk, 8. i 9. aprila, neće raditi. „Dušanovac” – prodaja iz vozila u petak, subotu i ponedeljak radiće od 22 do 6 časova, dok će se na Uskrs, 8. aprila, prodaja vršiti od 00 do 6 časova. „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac” u petak i subotu, 6. i 7. aprila, radiće uobičajeno, dok u nedelju i ponedeljak neće raditi. Tržni centar „Krnjača” (cvetna pijaca) na Uskrs, 8. aprila, neće raditi, dok će ostalih dana raditi uobičajeno od 11 do 8 sati narednog dana.

Ako ste propustili