Prorok Malahija

Prorok Malahija je poslednji od proroka po vremenu.

Rodio se posle povratka Jevreja iz ropstva vavilonskog. Bio je licem neobično lep. Po predanju, narod ga je nazivao angelom, možda zbog njegove spoljašnje lepote ili zbog duševne čistote, ili pak zbog družbe s angelom Božjim. Često je govorio s angelom licem u lice. Kada se to dešavalo, i drugi su neki čuli glas angelski, ali se nisu udostojili da vide lice angelsko. Ono što mu je angel javljao, mladi prorok je i proricao. Vikao je na neblagodarni Izrailj i na bezakone sveštenike.

Na petsto godina pre Hrista prorekao je jasno pojavu i službu Jovana Krstitelja. No, u glavnom, on je prorok dana Strašnoga Suda. Predstavio se Bogu u mladosti i posle njega nije više bilo proroka u Izrailju do Jovana Krstitelja.

Foto:wikipedia

Next Post

Stavio 35.000 dolara na jedan broj na ruletu ( Video)

Пон јан 16 , 2017
U jednom hotelu u Urugvaju snimljen je kockara kako stavlja 35.000 dolara na jedan broj igrajući rulet. Svi su ga sa nevericom gledali šta radi a onda je usledio šok. Dobio je na broju i postao milioner preko noći osvojivši preko 3.miliona dolara. https://www.youtube.com/watch?v=Otl1qdElGQQ   Podeli na FacebookPodeli na Twitter