Promene trase linije 602

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Nehruovoj i Ulici Jurija Gagarina u zoni raskrsnice istoimenih ulica, od 13. do 22. aprila doći će do promene trase linije 602, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi po fazama, te će se u fazi 1 izvoditi radovi koji podrazumevaju potpuno zatvaranje saobraćajnih traka Nehruove ulice u zoni raskrsnice sa Ulicom Jurija Gagarina za smerove pravo i levo (gledano u smeru od Vojvođanske ulice prema Ulici Jurija Gagarina) od 13. do 17. aprila.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linije 602 će u smeru prema Bloku 44 saobraćati ulicama: Vinogradskom, Vojvođanskom, Gandijevom, Jurija Gagarina, Nehruovom i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

U fazi 2 će se izvoditi radovi koji podrazumevaju potpuno zatvaranje desne kolovozne trake Nehruove ulice u zoni raskrsnice sa Ulicom Jurija Gagarina (gledano u smeru od Ulice Jurija Gagarina prema Vojvođanskoj ulici) od 18. do 22. aprila.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linije 602 će u smeru prema Surčinu saobraćati ulicama: Nehruovom, Jurija Gagarina, Gandijevom, Vojvođanskom, Vinogradskom i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta.

Ako ste propustili