Promena trasa linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici 11. Krajiške divizije

Na zahtev stanovnika Petlovog brda, zbog izvođenja radova na zameni deonice toplovoda u ulici 11. Krajiške divizije, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Oplenačka do zone raskrsnice sa ulicom Patrijarha Joanikija, u periodu od 23.04. do 25.07.2021. godine izvršena je promena privremenih trasa linija javnog prevoza, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi po fazama i to:

FAZA 3 – Radovi na deonici od sredine raskrsnice sa ulicom Patrijarha Joanikija narednih 50,0 metara prema Ibarskoj magistrali. Tokom izvođenja radova na ovoj deonici, doći će do zauzeća desne saobraćajne trake ulice 11.Krajiške divizije na delu od zone raskrsnice prema Ibarskoj magistrali, kao i desne kolovozne trake ulice Patrijarha Joanikija u zoni raskrsnice u smeru ka Petlovom brdu, pri čemu će na predmetnoj deonica ulica Patrijarha Joanikija biti jednosmerna prema gradu, a u ulici 11.Krajiške divizije u smeru ka Ibarskoj magistrali će se vozila kretati preostalom slobodnom saobraćajnom trakom prema Ibarskoj magistrali. Radovi u ovoj fazi izvodiće se u periodu od 21.07. do 25.07.2021. godine.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, važiće režim odvijanja javnog prevoza:

  • Linija br. 59

smer prema Petlovom brdu – ulicama Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joankija, Sretena Miladinovića, Ljubomira Ivkovića Šuce, Oplenačka i dalje redovnom trasom.
smer prema Trgu Slavija – redovno;

  • LInija br. 534

smer prema Ripnju – ulicama Cerski venac, Pilota Mihaila Petrovića, Ibarska magistrala i dalje redovnom trasom.
smer prema Ceraku – redovno.

  • Linija E2

smer prema Petlovom brdu – ulicama Kneza Visešlava, Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joankija, Sretena Miladinovića, Ljubomira Ivkovića Šuce, Oplenacka i dalje redovnom trasom
smer prema Trgu Slavija – redovno.

Za liniju broj 534 u smeru prema Ripnju, uspostavlja se privremeno stajalište “Pilota Mihala Petrovića 1” u ulici Pilota Mihaila Petrovića na poziciji ED stuba oko 70,0 metara posle zone rasksrsnice sa ulicom Cerski venac.

Dodaci

Ako ste propustili