Trend

Programi u oblasti sporta i rekreacije

Asocijacija „Sport za sve”, Savez za rekreaciju i fitnes Beograda i Sportsko-penjački savez Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, pripremili su bogat rekreativni program za sve zainteresovane Beograđane, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

Takođe, FK „Crvena zvezda” omogućiće zainteresovanim građanima obilazak Muzeja „Crvene zvezde”, u okviru kojeg je i trofejna sala, uz stručno vođenje kustosa.

Savez za rekreaciju i fitnes Beograda organizuje 2. oktobra manifestaciju „Mali vežbači” od 9 do 11 časova na Adi Ciganliji (kod Okruglog kupatila) – kod starta Ženske trke.

Asocijacija „Sport za sve” organizuje 2. oktobra u 12 časova manifestaciju „Dobro došli komšije” u Barajevu, jezero Duboki potok. Maksimalni broj prijavljenih učesnika je sto. Zainteresovani se mogu prijaviti na imejl-adresu sportaso@sbb.rs.

Organizovano je i „Pešačenje do zdravlja” 3. oktobra u 11 časova na Adi Ciganliji, gde će se promovisati pešačenje kao jednostavna i svima dostupna fizička aktivnost, deliti promotivni materijali i obeležiti Svetski dan pešačenja. Zainteresovani se mogu prijaviti na imejl-adresu sportaso@sbb.rs.

Sportsko-penjački savez Beograda prezentovaće sportsko-penjačke discipline („težinsko”, „brzinsko” i „bolder” penjanje) na veštačkoj steni 1. oktobra, od 10 do 14 sati, u Ulici Viktora Igoa, u zatvorenom prostoru – sala.

„Bolder” penjanje će se održati 3. oktobra od 10 do 14 sati na Senjaku, a potrebno je prijaviti se na broj telefona: 065/2650-571 („Blek rok”) i Zemun (063/247-815).

Muzej FK „Crvena zvezda” organizovaće obilazak trofejne sale muzeja od 4. do 9. oktobra, od 10 do 16 časova, uz stručno vođenje kustosa, kao i eventualni izlazak na VIP galeriju, odakle je moguće videti ceo stadion. Kustos muzeja je Predrag Trkulja. Prijave zainteresovanih primaju se putem telefona: 011/2067-773.

Izvor: Beogradske vesti/ Beokom