Privedeni osumnjičeni za obijanje prostorija SPS-a u Kraljevu

Foto:Ilustracija/pixabay

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Kraljevu priveli dvojicu 27-godišnjaka i jednog 17-godišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su provalili u prostorije Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u ovom gradu.

Oni se sumnjiče za to da su u periodu između 7. i 9. marta, uz upotrebu fizičke snage, ušli u kancelarije SPS-a iz kojih su, radi materijalne koristi, ukrali mobilni telefon i približno 40.000 dinara.

Osumnjičeni nisu uzeli stranački materijal, niti bilo kakva dokumenta, pa shodno tome ovaj događaj nije politički motivisan.

Policija je pronašla mobilni telefon i vratiće ga vlasniku.

Pripadnici policije će, po nalogu nadležnih tužilaštava, protiv njih trojice podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Next Post

Za sada bez obustave rada u školama i vrtićima

Сре мар 11 , 2020
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije uputilo je danas novi dopis svim predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama u zemlji. „U skladu sa merama donetim na sastanku najviših državnih zvaničnika i predstavnika svih nadležnih institucija, uz mišljenje i saglasnost eminentnih epidemiologa, obaveštavamo vas da se proces vaspitno-obrazovnog […]