Priveden osumnjičeni za ubistvo kod CZ-a u Beogradu

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović potvrdio je da je srpska policija uhapsila člana jedne od najorganizovanijih kriminalnih grupa na Balkanu, osumnjičenog da je sinoć učestvovao u ubistvu dvadesetdevetogodišnjeg mladića u Bačvanskoj ulici u Beogradu.

„Tokom noći je privedena osoba za koju postoje osnovi sumnje da je saizvršilac u ubistvu, dok se za još nekoliko osoba intenzivno traga“, naglasio je ministar i dodao da policija ima saznanja da je u ubistvu mladića učestvovalo više osoba sa vrha kriminalnih organizacija.

Ministar je poručio da kriminalcima neće biti dozvoljeno obračunavanje u Beogradu.

„Nećemo dozvoliti da našu zemlju koriste kao poligon za svoje kriminalne aktivnosti. Mi ćemo kao država uložiti sva sredstva da sprečimo izvršenje ovakvih dela i da se sa počiniocima kriminalnih aktivnosti oštro obračunamo“, istakao je ministar.

Bezbednosne službe, kako je rekao Stefanović, prate one koji su izvršili krivična dela, a nisu na našoj teritoriji.

„Biće teška borba, koju policija i bezbednosne strukture moraju da nose, ali ovo je borba u kojoj država mora da pobedi“, rekao je ministar i dodao da se to čini zbog mira i bezbednosti naših građana.

Ministar je najavio da u policiji više neće raditi ljudi koji su imali kontakte sa kriminalcima.

Ako ste propustili