Prijavljivanje za manifestaciju „Jevremova – ulica susreta“

Gradska opština Stari grad u nedelju, 1. aprila obeležava Cveti, slavu i Dan opštine tradicionalnom manifestacijom „Jevremova – ulica susreta“, jubilarni, deseti put za redom.

Gradska opština Stari grad poziva građane, pojedince, udruženja, ustanove, institucije, vrtiće, škole, kulturno-umetnička i sportska društva, kao i sve zainteresovane koji žele da učestvuju u manifestaciji i predstave svoje aktivnosti duž „Jevremove – ulice susreta“,  da svoje prijave blagovremeno podnesu GO Stari grad.

PRIJAVE, popunjene na PRIJEMNOM FORMULARU ZA UČEŠĆE U MANIFESTACIJI, koji možete preuzeti u prilogu vesti, podnose se elektronskim putem na mejl: [email protected]  ili u šalter sali Pisarnice, u prizemlju opštinske zgrade, u Makedonskoj 42, sa naznakom „Za Jevremovu – ulicu susreta“.

Rok za prijave je 19. mart 2018. godine.

Više informacija  možete dobiti pozivom na telefonske brojeve Odseka za turizam Uprave GO Stari grad 011/ 3300 – 678 i 3300- 541 ili opštinskog Kontakt centra 011/786 2 999, kao i elektronski putem na mejl: [email protected]

Izvor:opština Stari grad

Ako ste propustili