Presečen kanal šverca droge sa Kosmeta

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije iz Raške presekli još jedan lanac trgovine drogom sa područja AP Kosovo i Metohija, na zajedničkoj tački prelaza Rudnica–Jarinje, u mestu Mure kod Raške.

U saopštenju se navodi da je policija tom prilikom zaplenila 10,5 kilograma materije za koju se osnovano sumnja da je marihuana, i pritom uhapsila dve osobe.

Reč je o N. M. (1994) i M. Ć. (1992) iz Zvečana, koji su osumnjičeni da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom kontrole taksi vozila marke „opel astra“, beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao N. M., a na mestu suvozača se nalazio M. Ć., policijski službenici su na podu i zadnjem sedištu pronašli 10 paketa sa drogom.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, dodaje se u saopštenju.

Next Post

Ivica Dačić doputovao je na Kubu

Пет мар 10 , 2017
Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić doputovao je na Kubu, gde će učestvovati na 22. zasedanju Ministarskog saveta Asocijacije država Kariba (ACS). Dačić je, po dolasku u Havanu, u razgovoru sa generalnim sekretarom Asocijacije država Kariba Džun Somer, istakao važnost koju Srbija pridaje saradnji sa […]