Poznati glumac oprostio je ubici svoje sestre

Freddie Lee Glenn je američki ubica i silovatelj koji je uhapšen i osuđen zbog tri ubistva. Možda bi se ime i prezime ovog osuđenog ubice u americi zaboravilo ali jedno od žrtva je bila i Karen Grammer sestra poznatog glumca Kelsey Grammer.

https://www.instagram.com/p/BM46ayclAxE/?taken-by=tvs_kelsey_grammer

 

Glumac Kelsey Grammer poznat je po mnogim filmovima ali serija koja je ostavila doživotni pečat ovom glumcu je „Fraiser“, jedna od najpopularnijih serija svih vremena.

https://www.instagram.com/p/0wDisrzMHU/?taken-by=tvs_kelsey_grammer

 

Međutim,pečat koji je ostavljen u njegovom životu da ga doživotno prati je brutalan gubitak njegove sestre Karen koja je silovana a zatim brutalno ubijena dok je on imao samo 16.godina.

Naime ,tok kobnog 1.jula 1975.godine Freddie Lee Glenn i još neki muškarci nakon pljačke restorana kidnapovali su Karen Grammer (18) koja je čekala svoga momka,jer su se bojali da ih može identifikovati. Odveli su je u stan gde su je više puta silovali. Obećali su joj je da će je odvesti kući,stavili su joj neku krpu preko glave i odveli u kola.

Onda je Glenn,nakon što je uzeo LSD, uzeo je nož i ubo je u grlo,leđa i ruku i ostavili su je da umre i parku. Mlada devojka se nije predavala i zadnjim naporima snage uspela je da dođe do najbliže kuće ali nikoga nije bilo. Umrla je na tremu kuće .

Policija nije uspela da je indetifikuje skoro nedelju dana,dok njen brat Kelsey Grammer nije došao da indetifikuje sestru.

Freddie Lee Glenn je uhapšen i osuđen 1976.godine a zbog brutalnog ubistva sestre glumca osuđen je na gasnu komoru. Ipak,dve godine kasnije Vrhovni su Kolorada ukinuo je smrtnu kaznu.

Bilo je nekoliko pokušaja da se Glenn pusti na uslovnu slobodu ali nakon pisama brata Kelsey Grammer komisiji za uslovnu slobodu svi pokušaji su odbijeni.

Kelsey Grammer je izjavio da je oprostio njenom ubici ali da je njemu mesto iza rešetaka.

Foto:Ilustracija

 

Ako ste propustili