„Povratak u školu“ sutra u Aviv parku

U Aviv parku Zvezdara, ulica Živka Davidovića 86, u subotu, 3.9 2016. od 18 sati će biti realizovani novi besplatni programi za najmlađe posetioce.

Na manifestaciji pod nazivom „Povratak u školu“ najmlađi će imati priliku da sa glumcima, animatorima i omiljenim maskotama, proslave početak nove školske godine. Čeka ih puno dobre zabave, lepa pozorišna predstava, mnogo lepih iznenađenja, poklončića, igrica, kreativnih radionica i muzičkih animacija.

Prvi deo programa će biti otvoren predstavom „Obeliks i Pipi polaze u školu“ u kojoj Čarobnjak iz V-Oza vodi uzbudljivu priču, namenjenu deci svih uzrasta, a najviše predškolcima, budućim đacima prvacima. Obeliks i Pipi Duga Čarapa, omiljeni dečji junaci iz sveta mašte, odmeravaju snagu, ali i pamet, kako bi dobili poslednje upražnjeno mesto u čuvenoj Školi za dečje junake.

U drugom delu programa, uz aktivno učešće dece, nastavlja se “odmeravanje pameti”, kroz muzički kviz, gde deca na poznatu muziku pogađaju o kom filmu, seriji ili junaku se radi. Roditelji će imati ulogu – pomoć prijatelja.

Uz muzički igrokaz “jutarnja rutina” deca će uz “slikovitu” muzičku podlogu imati prilike da prikažu svoje uobičajne jutarnje pripreme za školu ili vrtić (buđenje, pranje zuba, oblačenje, jutarnja gimnastika, doručak… i sve to, naravno, uz pomoć vrhunskih glumaca i animatora iz Teatra Talija, koji će pristupati deci na duhovit i maštovit način.

Kao kulminacija programa, za kraj sve mališane dočekuje specijalni gost iz pačje škole, profesor Paja Patak, koji će se fotografisati sa decom i deliti slatkiše, poklončiće i školski pribor.

Kreativna maštaonica-stvaraonica “ImagiNelly” će celo popodne brinuti o mališanima, učeći ih raznim tehnikama slikanja, crtanja, i praviti sa njima neobične sveske i knjižice, koji će svi moći sa sobom da ponesu u školu.

Iz Aviv parka Zvezdara pozivaju predškolce, školarce i male poletarace da, sa svojim mamama i tatama, bakama i dekama, posete ovu manifestaciju i da se dobro zabave.

Izvor: Opština Zvezdara

Ako ste propustili