Povodom Dana Beograda izložba „Moj Beograd dušu ima”

Povodom obeležavanja Dana Beograda u Kombank art hol galeriji (Makedonska 29) do 25. aprila biće otvorena izložba fotografija „Moj Beograd dušu ima”, koju su pripremili članovi istoimene Fejsbuk grupe. Posetioci će moći da vide 96 fotografija štampanih na platnu od 40 autora.

Fejsbuk grupa „Moj Beograd dušu ima” okuplja ljude koji vole i poštuju  Beograd i koji tu svoju ljubav nesebično dele sa drugima. Ova izložba je njihova želja da svima pokažu Beograd kako su ga oni videli i doživeli kroz svoje objektive. Na njihovim fotografijama možete videti ulice, dvorišta, kaldrmu, stare kvartove, kapije, ljude i puno detalja koji Beograd čine onim što jeste, grad sa dušom.

Next Post

Suzbijanje nelegalne ulične prodaje

Уто апр 19 , 2016
U Sekretarijatu za inspekcijske poslove prošle nedelje primljeno je 386 prijava građana i formirano ukupno 768 predmeta. Doneto je 237 rešenja kojima je naloženo uklanjanje utvrđenih nedostataka iz svih oblasti inspekcijskog nadzora, podneto je 18 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izrečene su dve novčane kazne zbog neizvršenja rešenja, izdata su […]