Pošte Srbije tradicionalno 16.put „Piši Deda Mrazu”

Pošte Srbije tradicionalno su objavili nagradni konkurs pod nazivom „Piši Deda Mrazu”.

Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu” organizuje se 16. put i pravo učešća imaju devojčice i dečaci uzrasta do deset godina.

Pojedinačne ili grupne radove, po slobodnom izboru – crteže, stihove, priče, poruke, čestitke, želje i slično – treba spakovati u pismo i poslati ih od 3. novembra do 3. decembra na sledeću adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, novogodišnji konkurs „Piši Deda Mrazu”.

Za pojedinačne radove je obavezno naznačiti ime i prezime autora, godište, adresu i kontakt telefon, dok je za grupne radove neophodno navesti naziv ustanove, škole ili vrtića, odeljenje ili vaspitnu grupu, broj dece koja su učestvovala u kreiranju rada i kontakt telefon učitelja ili vaspitača,saopštili su iz Pošta Srbije.

Najuspešnija ostvarenja u pojedinačnom i kolektivnom stvaralaštvu nagradićemo lepim poklonima.

Foto:Ilustracija/pixabay

Izvor:Beogradske vesti/Pošte Srbije

Next Post

Jedan osoba poginula u Ulici Kralja Milana

Уто нов 6 , 2018
Jedan osoba je poginula u Ulici Kralja Milana u Beogradu oko 5 časova kada je izbio požar u podrumskim prostorijama. Nezvanično, poginuo je muškarac (60) za koga se smatra da je bio beskućnik. Brzom reakcijom vatrogasaca požar je lokalizovan. Foto:Ilustracija Podeli na FacebookPodeli na Twitter