Poslednje kolo izvlačenja „Uzmi račun i pobedi“

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je da će poslednje kolo izvlačenja koverata u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ biti održano u petak, 31. marta, kako je propisano pravilima nagradne igre.

U poslednjem, četvrtom kolu, u direktnom prenosu na Radio-televiziji Srbije (RTS,) sa početkom u 17.50 časova, biće dodeljeno 208 nagrada, ukupne vrednosti 54.581.713,47 dinara.

Koverte je neophodno poslati do četvrtka, 30. marta, do 23 časa i 59 minuta, a one će potom biti prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS-a, uz obezbeđenje MUP-a.

U direktnom prenosu biće dodeljene 23 nagrade, i to dva stana u Beogradu, jedan trosoban stan u naselju Stepa Stepanović od 83,20 metara kvadratnih, uz koji ide i polisa osiguranja imovine, kao i stan u izgradnji u naselju „Beograd na vodi“, površine 62 metra kvadratna.

Takođe, biće dodeljeno i 14 automobila fijat 500 L, i ukupno sedam putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

Nakon direktnog prenosa, putem live stream na sajtovima www.uzmiracun.rs i www.rts.rs biće dodeljeno ostalih 185 vrednih nagrada.

Za izvlačenje koverti biće zaduženi naši poznati sportisti Davor Štefanek i Dejan Tomašević, kao i glumci iz spotova „Uzmi račun i pobedi“ Vanja Nedeljković i Milan Pajić.

Regularnost postupka nadziraće petočlana komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i kompanije „Masterkard“.

Odmah nakon izvlačenja, komisija proverava ispunjenost uslova definisanih pravilima nagradne igre. Ukoliko ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče ona koja ispunjava uslove.

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće odmah nakon izvlačenja i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri.

Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu “Politika“ u ponedeljak, 3. aprila, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio-televizije Srbije.

Ako ste propustili