Policija zaplenila veću količinu droge u Pančevu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili u Pančevu više od 10 kilograma marihuane i uhapsili M. S. (1986) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana u Pančevu, u kojem je osumnjičeni neprijavljeno boravio, policija je pronašla dva paketa sa više od 10 kilograma biljne materije za koju se osnovano sumnja da je marihuana i da je bila namenjena za prodaju na teritoriji Pančeva.

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, navodi se u saopštenju.

Next Post

Pijačni karavan zimnice na Kaleniću

Пет мар 3 , 2017
Pijačni karavan zimnice biće organizovan na pijaci “Kalenić”  04. i 05. marta 2017. godine, na kome će poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviti širok asortiman proizvoda. Na pijačnom karavanu možete pronaći najkvalitetniju zimnicu pravih poljoprivrednih proizvođača zapakovanu u prikladno stilizovanim teglama i flašama. Na istom mestu sugrađani, koji još nisu […]