Policija zaplenila tonu i 124 kilograma duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Rumi su, prilikom pretresa privatne kuće i pomoćnih prostorija na području Rume pronašli i zaplenili tonu i 124 kilograma duvana.

Osušeni duvan u listu, ukupne težine tonu i 104 kilograma pronađen je u ekonomskom delu dvorišta, uvezan u 21 balu i u kartonskim kutijama. Takođe, u pretresu, koji je izvršen po naredbi suda, pronađeno je i 20 kilograma rezanog duvana.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe, u saradnji sa poreskom policijom, protiv 44-godišnjeg vlasnika kuće biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu,saopštavaju iz MUP-a.

Foto:MUP

Next Post

Poštar izgradio palatu od kamenčića - Palais Idéal

Сре дец 14 , 2016
Ferdinand Cheval bio je francuski poštar koji je proveo trideset tri godine svog života da bi izgradio palatu  Le Palais Ideal ( „Idealna Palata“) u Hauterives ,Francuska i to od kamenčića. Cheval je počeo sa gradnom palate 1879 a sve je počelo kada se sapleo o kamenčić. Prema njegovoj priči počeo […]