Policija zaplenila 31 kilogram marihuane

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici policije u Sremskoj Mitrovici zaplenili oko 31 kilogram marihuane i uhapsili Đ. Ć. (35), sa područja Novog Pazara, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Prilikom redovne saobraćajne kontrole na naplatnoj rampi Stara Pazova na auto-putu Beograd–Novi Sad, policija je zaustavila kamion marke „mercedes“, a vozač je policajcima na uvid dao dokumenta u koja je stavio novac.

Policajci su novac odbili, a, pošto im je ponašanje vozača bilo sumnjivo, izvršili su detaljnu kontrolu kamiona i u pregradnom zidu kabine pronašli 30 kilograma i 907 grama marihuane u šest većih paketa obmotanih folijom.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, navodi se u saopštenju.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Vlada formirala Komisiju za borbu protiv narkomanije u školama

Пет јул 6 , 2018
Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici odluku o obrazovanju Komisije za borbu protiv narkomanije u školama, koja će raditi na podizanju svesti o štetnosti upotrebe narkotika, a čiji će predsednik biti ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Na sednici je konstatovano da je Republika Srbija odlučna u nameri da se […]