Policija u Beogradu razrešila zločin star 19 godina

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici policije dobrim operativnim radom rasvetlili teško ubistvo koje je izvršeno 1998. godine u Bariču nad šezdesetogodišnjim muškarcem iz ovog mesta.

Zbog sumnje da je počinio ovo krivično delo policija je uhapsila Đ. M. (1981), ali i I. J. (1978), koji se sumnjiči za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Direktor policije Vladimir Rebić pohvalio je tim povodom beogradsku policiju koja je uspela da razreši zločin star čak 19 godina.

Ovo je još jedan dokaz da policijski službenici vredno i efikasno rade svoj posao, kao i da ne odustaju ni od ovako starih slučajeva. Time smo pokazali da nijedan kriminalac neće biti spokojan, bez obzira na to kada je izvršio krivično delo, naglasio je Rebić.

On je dodao da je ubistvo u Bariču izvršeno tako što su dvojica osumnjičenih nasilno ušli u porodičnu kuću žrtve u nameri da ga opljačkaju i tom prilikom, najverovatnije nožem, zadali su mu ubodnu ranu usled koje je preminuo na licu mesta.

Osumnjičenima Đ. M. i I. J. je određeno zadržavanje i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

Next Post

EPS traži povećanje cene struje od 1. oktobra za dva odsto

Сре авг 30 , 2017
Ministarstvo rudarstva i energetike Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je Elektroprivreda Srbije, nakon analize sa ekspertskim timom Svetske banke, a u skladu sa planom finansijske konsolidacije, uputila zahtev Agenciji za energetiku Republike Srbije za korekciju cene električne energije, u iznosu od dva odsto. U saopštenju se navodi da […]