Policija rasvetlila pokušaj ubistva u Zemunu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici policije u Beogradu rasvetlili teško ubistvo u pokušaju i razbojništvo, uhapsili M. Ć. (1994) i priveli jednog maloletnika.

Osumnjičeni se terete za to da su danas u Zemunu fizički zlostavljali i oteli novac od jednog muškarca, a potom ga polili benzinom i zapalili.

Postoje osnovi sumnje da su istog dana izvršili i razbojništvo nad još jednim oštećenim, od koga su uz primenu sile i fizičko zlostavljanje oduzeli mobilni telefon.

Policija intenzivno traga za još tri osobe za koje se sumnja da su učestvovale u izvršenju ovih krivičnih dela.

Po nalogu nadleženog tužilaštva, osumnjičenom M. Ć. je određeno zadržavanje do 48 časova, dok se maloletno lice privodi nadležnom tužiocu, dodaje se u saopštenju.

Foto:Ilustracija

Next Post

Počele pripreme za vađenje potonule flote iz Drugog svetskog rata

Чет јул 20 , 2017
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Republike Srbije saopštilo je da su juče u Prahovu počele pripreme za početak realizacije projekta vađenja potonule flote iz Drugog svetskog rata. Pomenuti projekat inicirala je potpredsednik Vlade i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, a u narednom periodu očekuje se dolazak nemačkih […]