Policija je pronašla oko 10,5 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci otkrili su i zaplenili oko 11 kilograma suve biljke nalik marihuani i uhapsili dvojicu osumnjičenih za nelegalnu trgovinu narkoticima.

Pretresom kuće M. J. (1974), po naredbi nadležnog sudije, policija je pronašla oko 10,5 kilograma biljne materije, vagu za precizno merenje i 20 puščanih metaka. On se tereti za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga osumnjičen je i B. K. (1986) u čijoj kući je policija  pronašla više od 530 grama identične suve biljke.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje.

Protiv dvadesetdvogodišnjeg meštanina, kod kojeg je pronašla 2,4 grama suve biljke, sumnjive na marihuanu, policija će podneti krivičnu prijavu, u redovnom postupku, za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Foto: Ilustracija

Izvor:MUP

Next Post

Iščekivanje filma " Rouge one:A Star Wars story "

Чет окт 13 , 2016
Film koji se iščekuje pred Novu godinu “ Rouge one:A Star Wars story “ je u velikom iščekivanju svojih obožavatelja i tragaju za vestima i novim treilerima za pomenuti film. Danas je objavljeni zvanični poster za film a sutra se iščekuje i novi treiler. “ Rouge one:A Star Wars story “ […]