Počela sa radom rekonstruisana Zdravstvena stanica „Vojvoda Stepa“

Danas je sa radom počela rekonstruisana i savremeno opremljena Zdravstvena stanica „Vojvoda Stepa“, Vojvode Stepe 226, u okviru koje će se pružati usluge za 10.600 odraslih pacijenata.

U rekonstrukciju, koju je inicirala opština Voždovac, Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima uložila je 15 miliona dinara, rekao je predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić.

„Na Voždovcu je, u protekle tri godine, obnovljeno šest domova zdravlja, počevši od ambulante u Kumodražu 1 i 2, naselju Stepa Stepanović, gde je otvoren Dom zdravlja od 500 kvadrata, preko podavalskog  dela i potpuno nove zdravstvene stanice u Prnjavoru i nove regionalne Zdravstvene stanice u Jajincima od 800 kvadrata, izgrađene sredstvima opštine Voždovac“, rekao je predsednik opštine Aleksandar Savić.

Next Post

Оpština Nоvi Beоgrad nagradila je nоvоbeоgradske učenike

Сре дец 27 , 2017
Оpština Nоvi Beоgrad nagradila je učenike sa svоje оpštine kоji su uspešnо učestvоvali na manifestaciji Čitalačka značka. U оvоm čitalačkоm maratоnu kоji je оbuhvataо čitanje zadatih dela dоmaće i strane literature učestvоvalо je 1738 učenika оsnоvnih škоla sa Nоvоg Beоgrada i za tо su nagrađeni pоhvalnicama, a 360 najuspešnijih učesnika […]