Pobednik Evrovizije 2019 je Holandija

Kao što sam i najavljivao do sada,pobednik ovogodišnje Evrovizije, koja se održala, u Tel Avivu je predstavnik Holandije Duncan Laurence sa pesmom „Arcade“. Pobednika su odlučili glasovi publike,a Holandija je dobila ukupno 492 glasa (zajedno sa glasovima publike).

Srbija je prve poene i maksimalnih 12 poena dobila od Crne Gore,a ukupno je dobila 92 poena ( zajedno sa glasovima publike -54) . Već sam najavio da se ,na žalost, naša kompozicija neće naći među prvih 10,pa je završila na 17 mestu. Međutim, treba čestitati Neveni Božović na odličnom nastupu i izvođenju pesme „Kruna“.

View this post on Instagram

Universe! Readyyyyy #23 ???

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

View this post on Instagram

Tonight ? Vote for #23 ??

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

Nakon glasanja žirija Švedska je bila na prvom mestu,a Severna Makedonija druga. Kada su došli glasovi publike sve se promenilo,pa je favorit Holandija izbila na prvo mesto.

Nakon glasanja publike.

Foto:ilustracija/pixabay

Next Post

Madonna nastupila na 64.Evroviziji

Нед 19 маја , 2019
Madonna je nakon nastupa svih takmičara izašla na binu i izvela dve pesme „Like a Virgin“ i novu pesmu „Future“. Nastup koji je bio pun iščekivanja od kraljice popa se završio na iščekivanju. Od Madonne se uvek očekivao neki poseban scenski nastup o kome će se prepričavati,a sada se može […]