Pijačni karavan zimnice biće organizovan i ovog vikenda

Pijačni karavan zimnice biće organizovan i ovog vikenda, u subotu i nedelju, 07. i 08. novembra na pijaci „Blok 44“ u periodu od 8 do 16 časova, saopštili su iz JKP „Gradske pijace“.

U okviru Karavana zimnice, predstaviće se poljoprivredni proizvođači sa svojom slatkom i slanom zimnicom, medom, zanatskim proizvodima, vinima. Svi posetioci pijace „Blok44“ pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, različitih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

JKP „Gradske pijace“ koje neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima, podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.

Ako ste propustili