Pijace u Beogradu radiće uobičajno

Foto:ilustracija/pixabay

JKP „Gradske pijace“ radiće uobičajeno u cilju omogućavanja snabdevanja građana zdravim i visokokvalitetnim namirnicama, saopštili su iz ovog preduzeća.

Povodom vanrednog stanja koje je proglašeno na teritoriji Republike Srbije uzrokovano epidemijom korona virusa uvedene su pojačane preventivne mere na prostorima beogradskih pijaca. Svi zatvoreni prostori se provetravaju 24. časa dnevno, a pojačano je čišćenje radnih površina na svim beogradskim pijacama.

Upravo zbog obavljanja trgovinske delatnosti na pijacama i neposrednog kontakta sa sugrađanima, JKP „Gradske pijace“ apelovale su na sve zakupce da je neophodno da se ponašaju odgovorno prema sebi i drugima, da poštuju mere prevencije, da je poželjno da nose zaštitne maske i rukavice, kao i da drže propisano rastojanje.

Svi zakupci su obavešteni da su o obavezi da se pridržavaju mera koje je donela Vlada Republike Srbije proglašenjem vanrednog stanja u zemlji, jer samo zajedničkim i kordinisanim snagama možemo pobediti epidemiju prouzokaovanu korona virusom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Radovi na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u četvrtak 19.03.2020

Сре мар 18 , 2020
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u četvrtak 19.03.2020. godine od 08.30 do 18.00 sati, bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Vojvode Hrvoja, Politova, Sime Igumanova (od Vojvode Hrvoja do Riječke) i Mihaila Gavrilovića (od Gospodara Vučića do Sime Igumanova). Za najnužnije potrebe za pijaćom […]