Pijace će raditi tri dana i to…

Foto:ilustracija/pixabay

Promena radnog vremena JKP „Gradskih pijaca“ se sprovodi u skladu sa Uredbom o merama za vreme vanrednog stanja i Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije koje je Vlada Republike Srbije donela u cilju suzbijanja epidemije izazvane korona virusom COVID 19, saopštavaju iz ovog preduzeća.

JKP „Gradske pijace“ kao društveno odgovorno preduzeće, obaveštava javnost da će shodno donetim merama u cilju suzbijanja širenja virusa korona, pijace koje se nalaze u sistemu preduzeća, a u zatvorenom su prostoru, prestati sa radom, dok je na teritoriji Republike Srbije proglašeno vandredno stanje, počev od ponedeljka 23. marta. To su pijace „Palilula“ i pijaca TC „Novi Beograd“. Maksi koji se nalazi u sklopu pijaca „Palilula“ i TC „Novi Beograd“ radiće od 08:00 do 15:00 časova.

Pijace koje se nalaze na otvorenom prostoru, a u sistemu su JKP „Gradskih pijaca“ u toku vandrednog stanja radiće po izmenjenom režimu, odnosno tri dana u nedelji, četvrtak, petak i subota u periodu od 08:00 do 15:00 časova, počev od 23. marta 2020. godine, a sve u cilju da svim građanima na teritoriji grada Beograda omogući snabdevanje svežim, kvalitetnim i zdravim namirnicama.

Gradske pijace još jednom apeluju na sve građane da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije, radi suzbijanja širenja virusa korona.

Next Post

Radno vreme većina prodavnica do 15 časova

Нед мар 22 , 2020
Od danas je produžen policijski čas koji počinje od 17 časova i traje do 5 ujutro. U skladu sa novim merama Vlade Srbije većina prodavnica je korigovala svoje radno vreme do 15 časova. Manje prodavnice radiće do 16 časova, a kojima zaposleni u blizini stanuju. Pekare, pijace, apoteke… u zavisnosti […]