Pijace će raditi tri dana i to…

Foto:ilustracija/pixabay

Promena radnog vremena JKP „Gradskih pijaca“ se sprovodi u skladu sa Uredbom o merama za vreme vanrednog stanja i Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije koje je Vlada Republike Srbije donela u cilju suzbijanja epidemije izazvane korona virusom COVID 19, saopštavaju iz ovog preduzeća.

JKP „Gradske pijace“ kao društveno odgovorno preduzeće, obaveštava javnost da će shodno donetim merama u cilju suzbijanja širenja virusa korona, pijace koje se nalaze u sistemu preduzeća, a u zatvorenom su prostoru, prestati sa radom, dok je na teritoriji Republike Srbije proglašeno vandredno stanje, počev od ponedeljka 23. marta. To su pijace „Palilula“ i pijaca TC „Novi Beograd“. Maksi koji se nalazi u sklopu pijaca „Palilula“ i TC „Novi Beograd“ radiće od 08:00 do 15:00 časova.

Pijace koje se nalaze na otvorenom prostoru, a u sistemu su JKP „Gradskih pijaca“ u toku vandrednog stanja radiće po izmenjenom režimu, odnosno tri dana u nedelji, četvrtak, petak i subota u periodu od 08:00 do 15:00 časova, počev od 23. marta 2020. godine, a sve u cilju da svim građanima na teritoriji grada Beograda omogući snabdevanje svežim, kvalitetnim i zdravim namirnicama.

Gradske pijace još jednom apeluju na sve građane da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije, radi suzbijanja širenja virusa korona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Radno vreme većina prodavnica do 15 časova

Нед мар 22 , 2020
Od danas je produžen policijski čas koji počinje od 17 časova i traje do 5 ujutro. U skladu sa novim merama Vlade Srbije većina prodavnica je korigovala svoje radno vreme do 15 časova. Manje prodavnice radiće do 16 časova, a kojima zaposleni u blizini stanuju. Pekare, pijace, apoteke… u zavisnosti […]