Parking servis 1. i 2.maja neće naplaćivati parking

JKP „Parking servis” obaveštava korisnike svojih usluga da zbog obeležavanja Praznika rada, u ponedeljak i utorak, 01. i 02. maja 2017. godine, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima grada.

U istom periodu, shodno propisu o radu u dane državnog praznika, biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska br. 31, Kraljice Marije br. 7 i Mileševska br. 51.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Od srede, 03. maja, Služba parking kontrole i poslovnice Korisničkog servisa radiće po uobičajenom radnom vremenu,saopštavaju iz Parking servisa.

Next Post

Uhapšen policajac zbog zlupotrebe službenog položaja

Пет апр 28 , 2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici Sektora unutrašnje kontrole uhapsili službenika Policijske uprave u Novom Sadu M. Đ. zbog zlupotrebe službenog položaja. U saopštenju se precizira da je osumnjičeni pribavio lažna dokumenta za dve osobe, od kojih je za jednom bila raspisana poternica. Sumnja […]