Otvoreno Policijsko odeljenje u Lukovskoj Banji

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas u Lukovskoj Banji, gde je otvorio Policijsko odeljenje, da je novogodišnja noć u Srbiji prošla relativno mirno i da nije bilo većih bezbednosnih izazova.

U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova navodi se da je Stefanović istovremeno naglasio da su građani poštovali zakon, dodavši da im je zahvalan na tome.

On je takođe iskazao zahvalnost svim pripadnicima MUP-a na dobrom radu, uz nadu da ćemo u tom duhu stabilnosti, mira, zdravlja i sreće nastaviti i u 2017. godini.

Stefanović je, govoreći o novootvorenom policijskom odeljenju, precizirao da će u njemu biti stalno dežurstvo pet policijskih službenika.

On je poželeo zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova sreću u radu, i istakao da u ovoj godini od policije očekuje više aktivnosti i angažovanja.

Istovremeno, potpredsednik Vlade je izrazio i nadu da će u Srbiji biti manje krivičnih dela, a time i manje postupanja policijskih službenika.

Stefanović je iskazao zahvalnost predsedniku opštine Prokuplje Aleksandru Simonoviću na donaciji dva terenska vozila, koja su danas uručena Policijskoj upravi u tom gradu.

On je, nakon otvaranja Policijskog odeljenja u Lukovskoj Banji, obišao i policajce angažovane u bazi na Trebinjskom brdu, koji obezbeđuju administrativnu liniju prema Autonomnoj pokrajini Kosovo i Metohija.

Foto:MUP

Ako ste propustili